fbpx

Locuri de muncă: Bucătar și Barman în București

Îți cauți un loc de muncă în București, ești încrezăto(a)re în forțele proprii, îți propui mereu să îți depășești așteptările? Vino la Savart! Vei lucra într-o echipă frumoasă, unde cu toți punem umărul, având plăcerea de a fi în centrul orașului, într-un restaurant fine-dining cu mâncare fabuloasă și atmosferă pe măsură. Job-uri disponibile: bucătar pe cald și barman. Pentru detalii, citește mai departe. Te așteptăm în echipa noastră!

Cine suntem noi: Restaurant Savart & echipa

Înainte de a aplica pentru unul dintre job-urile noastre, hai să ne cunoști – mizăm pe faptul că asta te va ajuta și mai mult în alegerea ta. Așadar, iată câteva amănunte despre noi:

  1. Savart este un restaurant cu specific gourmet contemporan. Aflii care este conceptul nostru, inclusiv despre Manuela Paraschivescu, Chef Savart, dacă citești aici.
  2. Am deschis în 2018 și de atunci, cu foarte puține excepții, echipa noastră a rămas la fel. Tocmai am aniversat 3 ani!
  3. Suntem în zona de bucătărie multicuisine, adică gătim preparate cu influențe din bucătăriile lumii și ne inspirăm din bucătării precum Franța, Spania, Mexic sau Thailanda. Plus, avem un meniu foarte bine echilibrat cu preparate de carne și pește, vegane și vegetariene, deopotrivă, și cu băuturi, vinuri, cafea de origine și cocktailuri clasice. Aici poți să vezi meniul nostru.
  4. Vrem să oferim clienților noștri o experiență culinară gourmet, gustoasă și echilibrată. Ne dorim ca ei să mănânce bine, să bea bine, să se simtă bine și să plece de la noi împliniți. Sperăm că ești de aceeași părere.
  5. Avem un restaurant cu locuri la interior, o terasă acoperită și grădină, care vara e o oază de relaxare în inima orașului. Suntem chiar în centrul Bucureștiului, între Piața Romană și Calea Victoriei, lângă Ateneul Român. Vezi pe hartă!

După cum spune și numele nostru, ambiția noastră este să îmbinăm perfect Savoarea și Arta în tot ce oferim. Din nou, sperăm că și tu îți dorești același lucru alături de noi.

Angajăm: bucătar pe cald la restaurant în București

Căutăm bucătar (băiat sau fată) cu experiență în bucătăria caldă. Om serios, punctual, conștiincios, iubitor de mâncare, pozitiv, dornic(ă) să învețe lucruri noi.

Avem deschis în fiecare zi, între 12:00 și 00:00.
Ultima comandă către bucătărie este la ora 22:00.
Se lucrează două zile cu două zile.
Oferim salariu în funcție de experiență și un mediu prietenos de lucru.

Dacă acest job te interesează, te rugăm să ne scrii pe una dintre adresele noastre de mail:
office@savart.ro (în atenția Marilena Novac, Restaurant Savart)
manuela.paraschivescu@gmail.com (în atenția Manuela Paraschivescu, Chef Savart)

De asemenea, poți să ne scrii direct pe Facebook.

Te așteptăm!

Angajăm: barman de restaurant în București

Căutăm barman de restaurant (băiat sau fată) cu experiență de minim doi ani. Persoană serioasă, punctuală, răbdătoare, dornic(ă) să învețe lucruri noi.

Avem deschis în fiecare zi, între 12:00 și 00:00.
Se lucrează două zile cu două zile.
Oferim un mediu prietenos de lucru.

Dacă acest job te interesează, te rugăm să ne scrii pe mail:
office@savart.ro (în atenția Marilena Novac, Restaurant Savart)

De asemenea, poți să ne scrii direct pe Facebook.

Te așteptăm!

Locuri de muncă în București: te vrem în echipa noastră!

Un restaurant fine dining e perfect dacă ești în căutarea unui job de bucătar pe cald sau barman de restaurant. Împărtășim din pasiunea noastră pentru mâncare și băutură și oferim un mediu prietenos de lucru. Deci gourmet și echilibrat. O să lucrezi fix în centrul orașului, aproape de toate mijloacele de transport în comun (autobuze, tramvaie, metrou Piața Romană).

Dacă vrei să lucrezi ca bucătar pe cald sau barman de restaurant la Savart, poți deci să ne scrii pe mail la office@savart.ro sau ne trimiți aplicația ta pe Facebook. Noi urmărim toate mesajele, strângem CV-urile, vă contactăm și stabilim detaliile pentru a veni la o probă de lucru. De aceea, este important să ne lași numărul tău de telefon și/ sau mailul personal. Aplică și scrie-ne cu încredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top