fbpx

Savart. Aniversare de 3 ani

Ocaziile speciale sunt, fără îndoială, făcute pentru răsfăț. La aniversarea noastră de trei de ani ca loc de răsfăț în inima orașului, vă invităm să ne fiți alături într-o incursiune printre gusturile și aromele cu care am pornit la drum. 

Oricât de vibrantă este viața de zi cu zi, momentul aniversar Savart merită să fie excepțional. Fie că ne aducem aminte de realizările semnificative în echipă, fie că împărțim cu voi toți desertul nostru de suflet, această experiență ne bucură inima și ne încântă mintea. În plus, ne dă ocazia, încă o dată, să sărbătorim toată săptămâna.

Pe 8 iunie 2018 am deschis restaurantul, ne-am pus, printre altele, cea mai frumoasă poză de cover pe Facebook și am avut cel puțin un munte de emoții – și tot atâtea rezervări. Cum am deschis, spuneam, s-au și format condițiile pentru două aperitive-vedetă din meniul nostru: Paris-Brest și flanul de vinete (pe care le avem și azi). Noi, însă, am ales să recomandăm, în primul rând, preparatele noastre vegane cu care ne mândrim: salata de quinoa bicoloră cu avocado și budinca de tapioca (pe care le avem și azi).

De fapt, e puțin probabil să vă recomandăm ceva obișnuit. Am auzit adesea de la clienții noștri că avem un loc foarte frumos cu o mâncare neașteptată și foarte plăcută. Cât despre noi, admirăm în continuare foarte mult bucătăria franceză (fabulos de creativă), facem totul de la zero și gătim gourmet cu cele mai proaspete ingrediente pe care le alegem de la producători locali. Pentru că ne place să combinăm elemente, arome, savori, texturi, culori și să oferim altceva, de negăsit în altă parte. Nu doar un ospăț de sărbătoare, o sărbătoare a aromelor!

Restul vine de la sine. Și uneori puțină ciocolată ajută. Voluptoasă. Fină ca mătasea. Somptuoasă. Cum e Savart, desertul nostru de suflet. De ziua noastră (la fel de emoționați și bucuroși) îl împărțim virtual cu voi toți fiindcă știm că vă oferă emoții nebănuite.

Cât despre amintirile răvășitoare, ne aducem aminte cu plăcere de primele noastre creații dulci.

Știați că în meniul cu care am deschis restaurantul în 2018 am avut bavareză de zmeură? Sau deliciu de ciocolată cu cremă de fructul pasiunii și mango, mousse de ciocolată, glazură de ciocolată și migdale – toate pe blat de brownie? Sau desert Appassionata în straturi de mousse de ciocolată, mango și ananas pe un biscuite de migdale? Acestea sunt doar trei dintre deserturile noastre gourmet în fel și chip care au oferit tot atâtea plăceri de connoisseur.

Adevărul este că primele preparate și primul meniu ne aduc întotdeauna aminte de primul nostru an și de lucrurile cu care am început. Motivație, timp, drag, dorința de a învăța, pasiune, puțină chimie, gourmet. Fiecare dintre ele vorbește despre o experiență completă a gustului și a aromelor și dovedește că Savart este arta aromelor gourmet, în inima orașului. Fiecare dintre ele este unic în felul său, cu gusturi din bucătăriile lumii, de aceea punem aici alte trei preparate gourmet care au făcut să pulseze grația și bucuria:

Am vrut să reproducem starea aceasta de aniversare într-o simfonie de senzații, arome, plăceri, emoții. Și sperăm că am reușit. Pentru după-amieze și seri de răsfăț – pe care le organizăm discret și gourmet, elegant și lejer pentru prietenii și oaspeții noștri – ne găsiți în inima orașului, la Savart. 

Ți se pare folositor ce ai citit? Trimite mai departe către un prieten. Și dacă vrei să te bucuri de gourmet în grădină și seri la Savart, fă o rezervare. Sună-ne la 0743 575 757.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top