fbpx

Ce pierzi dacă nu vii să mănânci la Restaurantul Savart?

SAVART – ARTA SAVORILOR GOURMET!

1. Mâncarea absolut savuroasă 

Conceptul Savart s-a dezvoltat pe baza implicării complete a Chef-ului restaurantului, Manuela Paraschivescu, care și-a folosit experiența dobândită in restaraunte din Franța, evaluate cu 2 stele Michelin: Le Grand Vefour și la Thoumieux.

Inspirați de arta culinară franceză, documentându-ne din alte buăcătării (Mexic, Thailanda sau Spania) dar și din proiecte anterioare reușite în România, am creat meniul Savart – „Arta savorilor gourmet”.

Folosind doar ingrediente naurale si jucându-ne cu toate aromele, fiecare preparat este cu adevărat o experiență “gourmet”.

grill dish restaurant Savart Bucuresti

2. Meniu echilibrat, dar cu preparate noi în fiecare sezon

Ne-am propus și am reușit să creăm un meniu echilibrat, care să răspundă la fel de prompt deopotrivă vegetarienilor, veganilor, pescatarienilor, dar și amatorilor de carne sau deserturi rafinate.

Totul e făcut în bucătăria Savart, de la zero, plecându-se doar de la ingrediente 100% naturale, fără adaosuri chimice şi fără semipreparate.

Lista de vinuri vine să completeze gusturile preparatelor noastre putând alege ce-ți place mai mult vinul roșu, alb sau roze. Vinuri românești, franțuzești, italienești și multe altele din 2009 și până în prezent.

Aceeași diversitate vei găsi și în privința răcoritoarelor și sucurilor naturale.

meniu restaurant Savart Bucuresti

Meniu Savart

Un meniu contemporan rafinat, cu influențe din toată lumea și folosind exclusiv ingrediente 100% naturale

Vezi meniul

lista vinuri alese restaurant Savart Bucuresti Calea Victoriei

Listă Vinuri

O colecție ideală de vinuri și șampanii selectate foarte atent pentru a completa perfect gustul felului de mâncare ales

Vezi meniul

meniu sucuri, alcool si cocktailuri bar Savart Bucuresti

Meniu Bar

Într-un echilibru perfect găsești întotdeauna băuturi naturale, alcoolice și non-alcoolice în funcție de fiecare sezon

Vezi meniul

3. Atmosfera Savart

Design-ul restaurantului, muzica perfectă, staff-ul prietenos și mâncarea savuroasă sunt “ingredientele noastre” pentru o atmosfera perfectă pentru tine.

Indiferent câ vii la prânz pentru o întâlnire sau că vii seara pentru o cină în familie, că vrei să stai în interior sau în grădină, noi îți promitem că vei avea parte de tot ce-ai nevoie: preparate delicioase și servicii ireproșabile.

4. Servicii la fel de bune ca mâncarea

Așa cum am depus eforturile necesare pentru a crea un meniu echilibrat cu influențe internaționale la fel de mult efort am depus pentru a forma o echipă de oameni energici și pasionați de ceea ce fac.

Doar așa ne putem asigura, în măsura în care se poate, că serviciile noastre sunt la fel de bune ca preparatele care ies din bucătăria Savart.

Am format o echipă din oameni cu experiență dar și tineri, care lucrează foarte bine împreună și învață unul de la celălalt.

Atmosfera echipei se regăseste în tot ceea ce facem și suntem mândri de asta.

5. Grădina Savart – Pasiunea noastră

Grădina este unul dintre lucrurile cu care ne mândrim alături de preparate, echipa și locația.

Pe scurt, Grădina Savart înseamnă o oază de verdeață `între betoane’ în mijlocul Bucureștiului.

Multă verdeață, mobilier de gărdină cu un design interesant, lumina și muzica toate contribuie la energia pe care o transmite grădina fiecărui vizitator.

De aceea, Grădina Savart este locul perfect pentru a-ți reîncărca bateriile în mijlocul zilei sau pentru o seară relaxantă cu familia sau cei dragi.

Gradina restaurant Savart Bucuresti centru

6. Locație centrală

Ne găsești în clădirea Uniter, pe str. George Enescu nr. 2-4 (Calea Victoriei – Pța Amzei), clădire pe care am renovat-o pentru a putea răspunde perfect conceptului Savart.

Ușor de ajuns, având o locație frumoasă și preparate savuroase, restaurantul Savart este o mare pierdere pentru cei care nu i-au trecut pragul încă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top