fbpx

Seri cu muzică la Pian la Restaurant Savart

Jazz, muzică clasică sau cover-ururi ale unor filme celebre în interpretarea lui tânărului, dar deja binecunoscutului, Cătălin Răducanu.

Inspirați de frumoasa noastră locație, dar și de numele străzii pe care ne aflăm, George Enescu, am hotărât să îmbinăm o experiență culinară deosebită cu muzica la pian în restaurantul nostru.

Astfel, periodic Cătălin Răducanu vine la Savart pentru a ne încânta serile pe ritmuri de pian.

Când am început colaborarea cu Cătălin, am aflat că el a cântat la Festivalul George Enescu și parcă am știut imediat că o să fie o colaborare foarte bună pe termen lung.

„Cătălin Răducanu a obținut premii la concursuri internaţionale şi naţionale, a fost bursier al Fundaţiei Principesa Margareta. Cătălin a concertat pe importante scene din România:

  • Ateneul Român,
  • Muzeul George Enescu,
  • Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj,
  • Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti” (Insitutul Balasii, 2017).

Nu am prestabilit anumite seri pentru a putea adăuga și alte suprize în programul nostru, pe care le vom anunța curând.

Pentru că suntem în toiul acestor pregătiri pentru cei care ne vizitează am creat și o pagină dedicată evenimentelor pe site-ul nostru, dar vom anunța și pe pagina noastră de Facebook

Primele seri cu Cătălin au fost mai mult decât reușite, zâmbetele celor prezenți spun mult mai multe decât am putea spune noi.

Dacă vrei să te bucuri cât mai mult de muzică contactează-ne din timp și rezervă-ți o masă cât mai aproape de pian.

Dacă preferi să auzi muzica pe fundal și să poți socializezi cu prietenii tăi alege masă mai departe de pian sau într-unul din frumoasele noastre separeuri.

După agitația urbană meriți să te relaxezi într-un cadru perfect: de la preparate la atmosferă, de la servicii la muzica pe care o asculți.

Nu este doar un moft pe care ți-l faci din când în când, vizita la Savart este obligatorie pentru cei care vor o experiență culinară deosebită, dar să se și relaxeze și să-și reîncapete energia.

Savart restaurant interior

Așa că, hai la Savart, pe strada Geoge Enescu nr. 2-4 și savurează preparatele noastre deosebite pe ritmuri de muzică la pian.

Uite câteva materiale Video cu Câtâlin la pian:

Comment (1)

  • Facebook Marketing Reply

    I am really impressed together with your writing skills as well as with the structure on your weblog. Is that this a paid topic or did you modify it your self? Anyway stay up the excellent quality writing, it is rare to look a great weblog like this one these days.

    13 octombrie 2020 at 0:55

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Top